Năvodari, Constanța

+15°C

Evenimente

Fie că dorești să organizezi un seminar, un training, să lansezi un produs al companiei tale, ai o întâlnire de afaceri, un team building, sau serbezi un eveniment special, oricare ar fi ideea ta, cu siguranță experiența trăită alături de noi va fi una deosebită.

 

Conferinƫe

Compania ta este în căutarea unei locații pentru organizarea unei conferințe, simpozion sau congres? Indiferent de tipul de eveniment pe care dorești să îl organizezi, Complexul Nautic Sport & Luxury Club este un partener de încredere ce îți este alături de la început până la final cu un personal profesionist ce are experiență în organizarea de evenimente de afaceri.

Întâlniri

Iți oferim cadrul ideal pentru o întâlnire de succes. Poți alege dintre sala de ședințe special amenajată, un spațiu privat în restaurantul nostru, sau de ce nu, pentru a crea o atmosferă relaxată, chiar la barul nostru de pe malul mării. Negocierea termenilor, stabilirea condițiilor de colaborare și semnarea contractului se pot discuta și încheia într-un ambient plăcut.

Team building

Știm că locația aleasă pentru un team building este aproape la fel de importantă ca și activitatea în sine. Masa servită potrivit programului stabilit, facilitățile de cazare puse la dispoziția participanților, amabilitatea și promptitudinea personalului, ambientul și peisajul pot influența într-o mare măsură succesul unui team building.

Îți vom oferi cea mai avantajoasă soluție, astfel încât atenția să se îndrepte în special spre consolidarea echipei.

Activitățile se pot desfășura indoor, în sala de conferință modulară sau în restaurant, iar cele outdoor pe terasa cu vedere la mare, la piscină, la beach bar sau chiar pe plaja privată a hotelului.

Incentives

Susținem companiile pentru a recompensa cei mai eficienți angajați. Acordă premiu o vacanță la mare celor care aduc rezultate peste așteptări, recunoaște meritele și contribuția fiecăruia la succesul companiei tale.

O vacanță motivațională s-a dovedit a avea un efect benefic atât pentru angajat, cât și pentru companie, din punct de vedere financiar și al rezultatelor obținute. Un angajat motivat va aduce un plus valoare companiei tale și poate chiar de acest lucru ai avea nevoie pentru a fi cu un pas înaintea concurenței. De asemenea, aceeași motivare se poate oferi și întregului departament pentru îndeplinirea sau chiar depășirea obiectivelor propuse.

demisol_sala conf 01

 

 

Asistență de specialitate

Pe toată durata evenimentului tău, corporate sau privat, vei beneficia de asistență specializată și suport din partea unui consultant dedicat.

Servicii catering

Oferim servicii de catering de cea mai bună calitate. Avem un spațiu dedicat pentru coffee break și socializare.

Dotări tehnice

Sala este echipată cu ecran de proiecție, videoproiector, flipchart, instalație de sonorizare, lumină dimabilă, TV, acces internet wireless.

 

Sala de conferințe

Situată în Nautic Luxury Club, sala de conferință este un spațiu elegant, ideal pentru evenimentul tău, privat sau în scop de afaceri. Aceasta este modulară, putând fi departajate spații cu o capacitate cuprinsă între 30 și 100 persoane, în funcție de nevoile companiei tale.

Detalii

Sala de ședințe

Este locul ideal pentru o întrunire restrânsă sau un training specializat. Negocierea termenilor, stabilirea condițiilor de colaborare și semnarea contractului se pot discuta și încheia într-un ambient plăcut.

Detalii

Având un portofoliu de clienți și companii cu diferite domenii de activitate, noi înțelegem importanța și particularitatea fiecărei solicitări și îți vom asigura un program personalizat pentru compania ta. Pe toată durata conferinței vei beneficia de asistență specializată.

 

Sus