Năvodari, Constanța

+15°C

Despre noi

Nautic Sport & Luxury Club este localizat într-o zonă liniștită, în prima linie de la plajă, între Mamaia Nord și Năvodari.

despre noi

Pasionați de sporturile nautice și iubitori ai mării, am descoperit un loc minunat pe care vrem să îl împărtășim cu tine.  Îți propunem un nou mod de a te bucura de mare la Nautic Sport & Luxury Club.

Pe terasa restaurantului nostru vei aprecia liniștea și priveliștea marină până la zenit. Peste 15000 m2 de plajă te așteaptă să îți încânte simțurile. Lasă-te cuprins de răcoarea brizei, de căldura razelor de soare, de mângâierea nisipului, de legănatul valurilor. Talasoterapie, aerosoli și băi în mare, rețeta de succes pentru un trup și suflet sănătos.

După o zi plină sau chiar și pentru o gustare, la restaurantul nostru îți poți satisface poftele cu preparatele noastre culinare. Peștele și fructele de mare sunt proaspete și gătite chiar și pentru cele mai exigente gusturi, iar savoarea desertului semifreddo își va pune amprenta creând o amintire senzorială de neuitat.

 

Camerele confortabile te așteaptă pentru a te învălui într-un somn liniștitor și relaxant. Aici visele tale nu pot fi altfel decât frumoase, gândurile te vor purta pe aripile imaginației și te vei trezi mângâiat de razele soarelui.

După un micul dejun copios, te poți revigora în piscină. Iar dacă vii împreună cu copii, trebuie să știi că ne sunt foarte dragi și am amenajat special pentru ei un loc de joacă și au o zonă dedicată la piscină.

Întreg personalul este mereu la dispoziția ta, pentru a-ți face vacanța cât mai frumoasă! Orice întrebare, solicitare sau nelămurire va fi deservită cu promptitudine și amabilitate.

Povestea noastră continuă! Avem în proiect un centru SPA şi nou beach-bar chiar pe malul mării. Te vom bucura cu noi surprize, an de an! Fii cu ochii pe noi!

Sus