Năvodari, Constanța

+15°C

FAQ

Care este modalitatea de rezervare?

Pentru disponibilitate şi tarife vă rugăm să verificaƫi motorul nostru de rezervări online. Dacă acesta nu generează disponibilitate, vă rugăm sa completaƫi formularul de rezervare online, sau să ne contactaƫi la +4 0735 000 100, reservation@hotelnautic.ro. Pentru rezervări de grup sau solicitări corporate aveƫi la dispoziƫie +4 0799 944 220, sales@hotelnautic.ro.

Care sunt condițiile de plată și garantarea rezervării?

Dacă alegeƫi o ofertă specială, plata trebuie efectuată integral, online cu cardul pe site-ul nostru, sau prin transfer bancar, potrivit specificaƫiilor de la termeni şi condiƫii.

Dacă selectaƫi tariful standard, pentru a vă garanta rezervarea în perioada dorită, este necesar achitarea unui avans echivalent cu prima noapte de cazare. Avansul trebuie achitat în termen de 72 ore de la momentul efectuării rezervării. Diferenƫa de plată se va achita până la check-out.

Care este modalitatea de plată?

Plata se poate efectua în Lei, în avans online cu cardul pe site-ul nostru, prin transfer bancar sau cu cardul la recepƫia complexului.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Dacă aƫi ales metoda de plată „Online prin card bancar” este necesar să completaƫi un formular cu informaƫiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăƫi.

– Plăƫile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa şi MasterCard (Visa/Visa Electron şi MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizaƫiile care asigură tranzacƫiilor on-line acelaşi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informaƫie legată de cardul dumneavoastra nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăƫi, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa şi MasterCard.

Important de ştiut! Pentru plăƫile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Care este politica de anulare a unei rezervări?

În cazul anulării unei rezervări early booking, avansul de 50% din suma totală nu se rambursează.

În cazul anulării unei rezervări efectuate pe ofertă standard cu cel puƫin 30 zile înainte de data sosirii, avansul se rambursează. Dacă anularea survine după această dată, avansul nu este rambursabil.

Cum ajung la locație?

Locația noastră este înregistrată pe Google Maps sub numele de Nautic Sport & Luxury Club. Vă propunem să accesați butonul de contact pentru indicații suplimentare.

Care este intervalul orar pentru formalitățile de check-in şi check-out?

Check-in-ul se poate efectua după ora 15:00, iar check-out-ul până în ora 11:00.

Am nevoie de carte de identitate sau de pașaport la check-in?

Da, pentru a efectua formalitățile de check-in este necesar prezentarea unui document de identitate, pașaport sau carte de identitate.

Unde pot să fac formalitățile de check-in și check-out?

Formalitățile de check-in și check-out se vor efectua la recepția complexului Nautic Sport & Luxury Club, localizată la parterul corpului Nautic Sport. Pentru mai multe detalii vă invităm să consultați harta complexului de pe pagina principală a site-ului.

Fumatul este permis în cadrul complexului Nautic Sport & Luxury Club?

În cadrul spațiilor interioare ale complexului, fumatul nu este permis. Excepție fac spațiile special amenajate: terasa restaurantului și balcoane (unde se aplică).

Se pot rezerva mese suplimentare?

Da, puteƫi alege adăugarea serviciilor de masă în rezervare: prânz – 14 Euro/persoană, cina – 11 euro/persoană, pensiune completă – 22 Euro/persoană. Copii < 14 ani beneficiază de 50% discount.

Se acceptă cazare pentru al 3-lea adult în camera dublă?

Da, se acceptă cazarea a 3 adulți în camere duble cu vedere la mare în Nautic Sport achitând suplimentul pentru pat suplimentar în valoare de 15 Euro/zi / mic dejun inclus, iar în Nautic Luxury în camerele cu vedere la oraș și în cele cu vedere la mare cu un supliment de 20 Euro/zi/mic dejun inclus.

Ce camere sunt dedicate pentru cazarea a 3 adulți?

Pentru a asigura confortul mult dorit pentru 3 adulți propunem cazare în Nautic Luxury în camere de familie, ce au un pat dublu king și o canapea extensibilă sau apartamentele Modern tip duplex, ce au un dormitor cu pat dublu king la etaj și living cu canapea extensibilă la parter.

Ce camere putem alege pentru familii numeroase?

Primim cu drag familiile numeroase în Nautic Luxury unde 2 adulți și 2 copii < 14 ani se pot caza în camere family, ce au un pat dublu king și o canapea extensibilă, sau în apartamentele Modern tip duplex, ce au un dormitor cu pat dublu king la etaj și canapea extensibilă la parter. Familii cu 2 adulți și copii < 9 ani pot alege și camerele duble cu vedere la oraș sau la mare, iar pentru un confort sporit recomandăm rezervarea unui pat suplimentar cu o taxă de 15 Euro/zi.

La cerere se pot asigura paturi suplimentare pentru copii sau adulți?

Oferim cu titlu gratuit pătuțuri tip țarc pentru copii < 3 ani, iar pentru adulți se poate achita suplimentul pentru pat suplimentar în valoare de 15 Euro/zi. Taxa include și micul dejun. Serviciul este oferit sub incidența disponibilității la momentul cazării.

Camerele au balcon?

Da, unele camere sunt dotate cu balcon. Dacă doriți o cameră cu balcon, puteți rezerva o camera dublă cu vedere la mare din Nautic Sport, camera dublă cu vedere la oraş, la mare sau un apartament din Nautic Luxury.

Între ce ore se servește micul dejun?

Micul dejun se servește în restaurantul situat la parter în Nautic Sport, zilnic, între orele 08.00 și 10.30.

Până la ce oră pot servi masa în restaurant?

Bucătăria restaurantului este deschisă zilnic până la ora 22.00.

Care este politica de housekeeping?

Pentru că acest criteriu este foarte important pentru noi, camerele sunt curățate zilnic, prosoapele se schimbă la două zile, iar așternuturile se schimbă la trei zile.

Oferiți acces internet?

Da, clienților noștri oferim acces gratuit pentru internet wireless în cadrul întregului complex, inclusiv în camere.

Accesul la plajă și la piscină este gratuit?

Da, accesul la plajă şi la piscina exterioară este gratuit pentru clienƫii Nautic Sport & Luxury Club. Se oferă sezlonguri şi umbrele în mod gratuit, în limita disponibilităƫilor, pe baza bonului luat zilnic de la recepƫia Nautic Sport sau Nautic Luxury. Acestea nu se pot rezerva în prealabil. Accesul pe plajă nu este dedicat exclusiv clienƫilor hotelului.

Care este politica pentru copii?

Oferim gratuitate la cazare pentru maxim doi copii < 9 ani (neîmpliniți) cazați în cameră cu doi adulți plătitori. În unele camere mai spațioase se acceptă cazare și pentru 2 adulți și doi copii < 14 ani (neîmpliniți). La serviciile de masă opționale (prânz, cină, pensiune complete) se acordă discount 50% pentru toți copii < 14 ani. Pentru copii care deja au împlinit vârsta de 14 ani se vor aplica tarifele pentru adulți.

Ce facilități aveți pentru copii?

Copii se pot distra la locul de joacă special amenajat, au o zonă dedicată la piscină și de asemenea o secțiune în meniul de la restaurant.

Sus